30 may 2011, 0:18

Дар 

  Poesía » De amor
1024 0 33

Морето – скитник побелял

от вълнилата си безкрайни,

завива  с пръскавия шал

в косите ти – солени тайни...

 

Надува  гларусов фанфар

до пожълтяване Луната

и лъски златни стрелка фар,

из мислите ни - с вкус на лято...

 

Дъхът ти – в длани приютен,

в сърцето ми топлика бризва

и шоколад със цвят на тен

очите ми в мечта отгризват...

 

Прибоят тихо стеле нар

от песъчинкови куплети -

една звезда ни хвърли дар,

запалил устните ни слети...

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??