Както през деня слънцето
припича над полето.
Така усмивката ти грее
на лицето.
Както нощем звездите
светят на небето.
Така очите ти блестят
ми в сърцето.
Както Господ дава
живот на земята.
Така ти даряваш
ми живот на душата.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados