Даровете на морето
На пясъка следите ти остават,
морето цветовете си мени
и думите в любов не остаряват,
и ето че отнаво идваш ти.
Под звуците на морското вълшебство
целуваш нежно моите коси,
а слънцето направо е пияно,
докосва ни със първите лъчи.
Да бъде приказно, да бъде лято,
да бъде вечно с мене любовта,
да бъде синьо утрото, което
за нас донесе тая красота!
Вълните, чувствата ми са за тебе
и всички раковини са ти дар,
и този миг красив е спряло време,
дари ни той със своя нежен чар!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados