Дарявам ти едно сърце от пламък,
след залезите да ти е светило,
олтар да е в бетонният ти замък,
да разтопява горестното жило.
След залезите да ти е светило
изпращам ти надеждата любовно,
да те прегръща, да те гали мило
и да прогони тъмното отровно.
Изпращам ти надеждата любовно,
да стопли нежно твоята душа.
Молитвите за тебе благословно
изгарят всяка подлост и лъжа.
Да стопли нежно твоята душа
не спира обичта пред лед и камък.
Стократно чувствата ще нажежа
дарявам ти едно сърце от пламък.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados