За тебе, мила, е кощунство
едничко цвете да ти дам.
С голям букет е опекунство
да те ухажвам и го знам.
И малко е да те докосна
по устните със жарка страст.
И в таз година съдбоносна
да съм под твоя женска власт.
Банално е да ти го казва,
че имам обич аз към теб.
И всеки ден да ти доказвам,
че си ми глътката във степ.
Затуй под облака небесен
прегръщам те със две ръце.
И днес във този миг чудесен
дарявам ти едно сърце!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados