***
А тъй бих искал
като в топла хавлия след баня
да потъна в уюта на твоята прегръдка,
хапка по хапка с любов да те храня,
да те изпивам с устни глътка по глътка!
***
Да те докосна,
дори със полъха
на стих не смея -
магията ще разваля.
Твоята душа лирична
в мене вече затрептя!
ТИ нужна си ми всеки ден -
слънчев лъч за мене отреден.
Не на мислите във плен,
а винаги да си до мен!
© АНГЕЛ САВОВ Todos los derechos reservados