Знаеш ли какво е страх?
Знаеш ли какво е да боли?
Знаеш ли какво е да поправиш нечий грях?
Аз не знам, но знаеш ти...
И както казах, всяка грешка към нещо води...
Всеки път е избор, решение...
Едно е неизвестно в живота обаче,
какво те чака след такова прегрешение
Не можеш да знаеш и не трябва... Последвай собствения си глас и сърце.
Друго всичко към грешен път ще те отведе.
Когато дал си ти надежда някому, не я отнемай -
запази я!
Доброто е твоята стихия...
Стоплил нечие мъничко сърце.
Видял усмивка на изстрадало лице.
Не позволявай лоша дума да те сломи.
Още повече сърца стопли!
Понякога споменът убива,
ала най-опасно е, когато породен е от постъпка страхлива...
Послепис:
В чест на незаменим приятел, направил толкова добри неща за другите, че щеше да е грях да не го спра да се откаже и да лиши от своята подкрепа и останалите, които се нуждаят от такава... :)
© Алекс Todos los derechos reservados