Деца се борят за България
на Анелия
Във виртуалния свят
запознах се с момиче.
Петнадесетгодишно,
малко, нежно кокиче.
Само форум създало,
с раздели най-различни.
Хора да контактуват
по теми общи, лични.
Но не само да пишат,
а и да се обединят.
За доброто на България
война да поведат.
Така е замислило
едно удивително дете.
Борба срещу корупция
с форум да поведе.
Къде сме ние тогава
хората зрели!?
Обезверени от всичко,
главите навели…
Ако имате желание, посетете форума http://independance.bulboard.com
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados
хубаво е, че пишеш за това..
къде ли сме... всеки потънал в тъмното
на своя свят...