Декември
/неизпратено писмо до Бялата мория/
Мъдра си –
за миг
ме раздели
от сладки устни,
топли като цвете.
Мъдра си –
тогава
победи!
Съжалявам ни
и двете.
©Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из поетичен цикъл "Неизпратени писма"
из книгата "Мисли без плът" - 2
издателство "АртГраф"-2024 г.
© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados