30 sept 2008, 19:51

декларация 

  Poesía » Filosófica
416 0 3

 

родени сме от мрака

на стихващия лъч.

 

защо терзаем се напразно,

и молим се показно?

 

какво е нужно на

безделника

Господ?

 

само ние...

 

© Нико Ников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??