Гали ни морето
с топлите вълни.
Пясък под нозете
изписва със следи
спомени за тези,
идващи след нас,
а морето ги отнася
с всеки свой талаз.
И в дълбокото завлича
със шега и смях
стъпки на момиче
и целувки върху тях.
После от любовта ни,
край остров непознат,
раждат се делфини.
Баща съм аз на тях...
© Иван Мишев Todos los derechos reservados