ДЕМОН С АНГЕЛСКО ЛИЦЕ
Едно момиче в теб се влюби,
с лице на Ангел, но с душа на Демон.
Приятелите ти от теб прокуди,
и живота - провали.
Ти бе влюбен в маската на Ангел,
но душата тя ти промени.
От теб създаде Демон,
с Демона се съюзи.
В демонската й душа се влюби,
но туй ти и не разбра.
С твоите чувства и неволи
тя се подигра.
.
Обичан бе от друга,
но така и не пожела
да видиш ангелската й душа.
Ще съжаляваш, че Ангела
с демонска душа избра
и ще живееш винаги
в раздори и кавга.
© Гергана Кирова - Йонева Todos los derechos reservados