14 feb 2008, 19:35

Ден на любовта 

  Poesía
745 0 10

 

Романтика и нежност ни залива

и трепетно притваряме очи.

Душата от вълнение прелива

в очакване на влюбени лъчи.

 

Цветя, сърца и чудни сувенири,

пътуват към любимото сърце

и струна на китара нейде свири,

погалена от влюбени ръце.

 

А колко е прекрасно да си влюбен,

да чувстваш, че желан си и любим

и всеки следващ ден да е пробуден

от чакания дъх незабравим.

 

Как хубаво е, че той съществува -

Светията на чистата любов

и нека винаги да тържествува,

че всеки миг се ражда огън нов!

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??