Честит да бъде този ден!
Единствен, в който ти си роден.
Стани и го посрещни.
Твой е той и за бъдните дни.
И бъди здрав, обичан, чаровен.
Трябва да го посрещнеш по начин достоен.
Раздай сърцето си човешко
Обичай всички в този ден.
Жадувай успехи и младост.
Дарявай усмивки и радост.
Единствен ден във календара.
Неповторим и очакван.
Ден,
Единствен и
Незабравим.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados