Светът - голям и невръстен,
несъзрял за велики дела.
Светът - жесток и намръщен,
невидял в пролетта красота.
Ден след ден животът тече
през блестящо, лазурно море,
а във високото синьо небе
слънце с наивност си грее.
А живота с готовност обеща ти небето,
обеща ти красотата от дълбините на морето,
обеща ти още хиляди неща,
докато ти не разбра, че сама е всяка съдба.
за рождения ден на Константин Райчев 17.о5.1989г.
© Веселин Наумов Todos los derechos reservados