26 ago 2009, 0:39

Денонощие 

  Poesía » Otra
685 0 3

Денят е на живота скица,
на земните дела във свитъци,
на всичките познати ни безумици.



Нощта е плащеница,
завива уморени недоимъци,
събужда прелестни приумици.

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??