На Иван Б.
Деня на нашата раздяла,
спомням си го - като полудяла!
Не исках да се случи ,
но за жалост с нас така
се получи!
Деня на нашата раздяла...
Помня го! До късно съм седяла...
Но имах сили аз - и се преборих.
Омразата им аз оборих,
и на езика на доброто - проговорих!
Деня на нашата раздяла,
още спомням си го - като полудяла!
На никого за щастие не съм и
завидяла, а що омраза към себе си
съм аз видяла!
Деня на нашата раздяла...
Още спомням си го с усмивка - вяла!
И още спомена за теб пред погледа ми -
оживява.
И към злите мисли той се съпротивлява!
Bellissima Poetessa
04/03/2023г.
© Karolinne Kolewa Todos los derechos reservados