По принцип съм лоша -
не мога да пиша песни.
Нямам кола. Ходя пеша.
При мен нещата са лесни.
Аз виждам живота в сиво -
състоянието ми е депресия.
Търся човека в себе си живо,
но това е тъжна импресия.
импресия - впечатление
© Диди Ф Todos los derechos reservados
Поздравче и от мен, Диди!