Дете
На Зара, моята внучка
Преди - си красива представа,
различна за всеки от нас,
мигът очакван в сърцето остава,
на тайнството с отредения час.
Ти идваш с плача непринуден
на дете за майчина гръд -
не чака, не моли животът пробуден,
а казва: - Вече и мой е светът!
© Запрян Колев Todos los derechos reservados