Дете на пътя бяга
и броди из града,
ръчицата протяга
и мъчи го глада.
Очите, пълни с мъка,
забравили смеха,
те вярват във човека,
подал една пара.
Дали ще дойде време
човешката душа
с ръце любов да вземе
за детската ръка!
© Мария Todos los derechos reservados