Усмивката деня ми украсява,
обагря го със топли цветове,
в очите на децата заживява,
във техните вълшебни светове...
И вярвам, нещо ново ще се случи,
звездите детски сгряват моя ден.
От тях таз ценна истина научих -
с усмивката човек е възроден.
© Мария Todos los derechos reservados