От мен да знаеш - в′ филми не участвам!
Не съм жена за циркова арена.
Мъж, който само външно е пораснал,
абсурдно е в сърцето да приема.
Лъжите си пази за ученички,
които върху облаци се носят.
Не ме замесвай в глупави игрички...
Най-много някой бой да си изпросиш.
Любов на дребно, знай, не ме вълнува.
Луна, звезди, слънца, всемири - също!
На страшно влюбен мъж да се преструва -
на луд и на глупак е най-присъщо.
© Васка Мадарова Todos los derechos reservados