Всяко малко дете,
Има много мечти,
но дали, но дали,
те се сбъдват кажи?
Ще ти кажа така,
те се сбъдват – О, да!
Стига щом порастеш,
да мечтаеш не спреш!
Щом повярваш в това,
което най-много искаш в света,
ще се сбъднат помни,
твойте детски мечти!
© Ивета Todos los derechos reservados