8 jun 2016, 22:32

Девойка 

  Poesía » De amor
290 0 0

Когато слънцето ме гали

с нежни, кротки лъчи,

събужда то надежди заспали

и в смирение душа мълчи.

 

Девойка с усмивка на уста -

светла като пролетта,

стопля сърце, потънало в тъга

с лъча нежен на невинността.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??