ДИАГНОЗА
Дни преброени.
Любов нелегална
в сърцето ти дреме.
Гледаш нахално.
Падаш и ставаш.
Пак се препъваш.
Твоята слава
схруска я лъва.
Ти си потресен.
Носиш си кръста.
Някой го бесят.
Търсиш си тъста.
Обичаш ли още?!
Тъжно мълчиш.
Сякаш си снощен!
Сменяш бои.
Дни преброени.
Леко печални.
Стари ергени
сънуват банално.
© Венцислав Todos los derechos reservados