Метафори, на килограм -
то облаци от разстояния,
то монолози на Адам,
то... диагноза: Стихомания...
Тетрадки пълни с редове,
безброй изписани моливи,
а той... не може да се спре...
А тя... от стихове прелива...
Дори в тоалетната не спират
щом дошло е вдъхновение,
и стихове изливат се, изливат,
задъхани от нетърпение.
Какво? Не, химикала свърши...
И тези думи съм написал... на филия...
Стихоманията и мене ще довърши...
А, не! Аз не съм от тия!...
05.06.2019
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Моят начин да се шегувам е да казвам истината. Това са най-смешните шеги на света »
Мариела, на каквото има, на това пишем 😋😜😋. Благодаря с усмивка и на теб 😋