Стрела долетя
прободе гърдите
и там се загнезди
дълбоко
тръпчиви наля
страсти в очите от
солени, измамни
желания
кръвта закипя
усетила пулса
на старо и дъхаво
вино
дъхът занемя
от страха да не би
мигът да изчезне
завинаги
почувствала плам,
че спомен се връща
поспря и попита
сърцето си
да стори ли грях
или грях бе това
да бъде сама пак във
дните си...
© Поли Todos los derechos reservados
Липсвахте ми.
Обичайте се и бъдете обичани.