Една мечта,
живот за мига.
Един сън спокоен,
като дъжд пороен.
Това е, няма спирачки,
няма и задни крачки,
няма любов, няма самота,
има само една борба
с мрак и светлина.
Нека да е грях
този ехиден смях!
Нека да е грях,
но само за тях -
за тези с маските златни,
тези, които се водят благодатни.
За тези, които ги е страх,
нека да е грях!
За страдащите - страдание,
за самотниците - отчаяние.
За борците - кулминация,
изгревът на нова делегация…
© Лапето Todos los derechos reservados