"Нося се с джипа аз,
обикалям градчета, села.
Влез в ГЕРБ за власт,
в джипа на топло ела*!
Инспектирам аз цялата държава,
аплодисменти очаквам под строй,
много хора потискам, унижавам,
но отново за тях съм супергерой!
И тъй, прост народ - слаба държава,
явно е - по тоя път няма да сполучи,
ориста на нацията ще си продължава,
докато от опита не почне да се учи!"
*Тук има двусмисленост - джипът е едновременно моторно превозно средство и метафора на ГЕРБ.Тоест за да ти е топло и приятно, тоест за да имаш висок пост и облаги, трябва да си в джипа, тоест в ГЕРБ.
© Георги Todos los derechos reservados