Тихичък и ситен дъжд вали.
И капчиците тъй бързо отминават...
Едва ли нещо ще се промени...
А хората забързани минават...
Часовникът отмерва всеки миг.
А дъждът вали без дори да спира.
На устните ми спрял сподавен вик -
тишината в себе си побира.
© Фа Todos los derechos reservados
Поздрави, миличка!