Думите не струват нищо,
не пълни главата ми с глупости.
И гръмки фрази,
и нежни излияния –
строиш въздушни кули.
Остави ме да живея в настоящето
и ме карай да се смея.
Нека бъдещето дойде,
набръчкано от усмивките.
© Нати Todos los derechos reservados