6 sept 2022, 10:51

Днес 

  Poesía
275 2 5

 

Родил съм се след десет вечерта
и затова се будя рано сутрин.
Помислил съм, че звезден е света,
а той бил шарен, само,че със мутри. 

 

Проплакал съм. Понятно е нали?
И днес рева от калпава управа.
Ала човек, щом вече се роди,
то значи, че това си заслужава. 

 

Един се примирява, друг пък не.
От вторите се чувствам аз. Нескромно.
Опитвам се чрез свойте стихове,
да предизвикам щастие огромно. 

 

И думите по своемо редя,
а стиховете с мен не остаряват.
Не се развива моята страна,
щом с времето, по-актуални стават. 

 

Но вярата неистово е с мен,
надеждата по пътя ме прегръща.
Празнувам днес рождения си ден.
Не съм далеч, а в бащината къща. 

 

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Честит рожден ден! Няма нищо по- хубаво от това, да си в бащината къща!
    Бъди!
  • Честит рожден ден!
    Здраве и късмет и звезди в очите на Музата!
    Успех!
  • Честит рожден ден и от мен! И пиши!
  • Бъди честит, здрав, с дух и вяра несломими!
  • Честит Рожден Ден,Вальо! Честит ден на Съединението! Бъди жив, здрав и благословен от Бога! Само с вяра, надежда и любов сме силни и единни!
Propuestas
: ??:??