24 feb 2014, 16:51

Днес 

  Poesía » De amor
472 1 0

Разочарована от очакванията, 

които нямах

и очарована от разочарования, 

които не очаквах.

 

 

Днес... 

признах пред себе си, че съм разбита,

че съм корабокрушение с неясно дъно

и филм с неочакван край,

и песен, продължаваща дълго,

и роман с неизмислен финал...

И някак... пред себе си съм чужда,

връщам се обратно към звездите.

Да ме разбираш вече не е нужно,

защото пак изтрити са ми мислите...

 

А ти -

можеше да ги направиш истински,

можеше да убиеш тъгата,

докосвайки чужда душа...

 

 

Днес... 

за пръв път се погледнах в огледалото

 

и се разплаках...

 

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??