Днес какво ли се случи с мен?
Разминават се думи и чувства,
сякаш малък и зъл таласъм
прави думите тъй непослушни.
И клавишите са мързеливи,
и екранът не е искрящ.
Редовете - невзрачни и сиви,
на стиха, който иска да бъде блестящ.
© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados