16 ago 2015, 22:31

Днес 

  Poesía » De amor
403 0 3

Днес цялата съм в бяло,

обгърната от нежна светлина.

Забравила всичко, което е щяло

да ме нарани и не изпитвам вина.

 

Днес нося се по тихите вълни

от непукизъм и усамотение.

Наложих и стрелката да не върви,

за да усетя своето спасение.

 

Днес събудих се с усмивка,

както бях правила отдавна.

А надеждата настойчиво подвиква

като не така изтънчена дама.

 

Днес заех със разчистване

на старите и непотребни чувства,

които винаги са ме повличали

към бездната от страх и разруха.

 

Днес вече съм щастлива,

заровила дълбоко горчивите сълзи,

заменила ги със сладко пиво,

а утре нека всичко предстои.

© Биби Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много си прав, Велине! И точно на тази вяра се опирам.
    Благодаря, Оливър! Дано и ти имаш пиво, което да те опиянява, но да не губиш трезвеността си!
  • Наздраве
  • Положително. Винаги трябва да мислим, че утре ще има светлина.
Propuestas
: ??:??