На мама
През време и пространство -
по-млада и от мен -
със обич всеотдайна
ти влизаш в моя ден.
До мен си неотлъчно
и бдиш над моя свят
с очи - два чудни лъча,
с усмивка - грейнал цвят.
Небето се отваря -
ти пак си полъх тих...
Днес аз ти подарявам
най-нежния си стих.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados