Днес искам за Тоше да пеем,
днес искам всички да бъдем едно.
Трябва с вяра и мир да живеем
и колкото можем, да правим добро.
Пейте, приятели, Тоше ни чува
и усмивката му небето огрява.
В море от любов душата му плува
и на брега нова надежда се дава.
"Таjно моjа" е красива песен,
а пък "Цреша" носим в сърцата.
Навън отново е златната есен
"За овоj свет" я посвети на децата.
Днес искам за Тоше да пеем
за този голям, балкански певец.
С музиката в едно да се слеем
и да се носи октомврийски ветрец.
автор: Айлин Мустафа Еврен
16.10.2022 г.
15 години без Тоше Проески...
© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados