И ти си същият... Стоиш пред мен нафукано вулгарен.
(Като всички останали жалки нещастници!)
Дъвчеш и мляскаш, пукаш балони... Банален,
демонстрираш самочуствие, без никакви граници...
Вадиш пачка от джоба... Бавно прелистваш банкнотите.
(Явно се мъчиш да ме замаеш с възможностите си.)
А аз, отегчена до болка от тебе... гледам балоните,
които децата отвън държат във ръцете си.
И ето - заговори за коли...
апартаментите - и те не закъсняха!
Бижута скъпи... палта от кожи...
(Ей, как за миг хвалбите ти не спряха!)
А някога... дали си се замислял - какво ми трябва,
за какво мечтая?... Или... просто така, като другите,
реши да ме засипеш с пари и аз да припадна,
възхитена и влюбена до лудост в абсурдите...
Така е. Знам! Днес любовта се купува!
(За мене средствата, уви, са различни.)
Любов - нито продавам, нито купувам!
За да ме спечелиш ли? Просто бъди различен от всички!!!
© Силвена Петкова Todos los derechos reservados
Поздрав!