днес народните
будители зоват за
продължители
на своя труд — Прèрàя
Земен наш за да спасят
...............................................
днес народните
будители зоват за
възкресители —
за да Прèрàя Земен
наш спасим и възкресим
© Стоян Минев Todos los derechos reservados