Всяка дъждовна капка
е една малка история
на тъмните ми самотни нощи
на облачните ми безвремия
на липсващото ми слънце
на най-трудната ми прогноза.
Всяка дъждовна капка
е една изплакана болка
на облаците в душата ми
днес пак ще вали.
Заваля!
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados