Любовта се с думи не разказва.
Тя дори не ще да се показва.
Винаги обаче се доказва.
Срещите във МОЛ-ове ги прави-
да личи, че връзките са здрави
и се тачат старите ни нрави.
Ревността отвътре я напъва.
Всеки ден и клюката я спъва.
Сам- сама на кръста се разпъва.
Но се спазват в тънкости игрите-
тя да се осланя на парите
на мъжа та чак до старините.
Любят се жени и със жените,
любят се мъже и със мъжете
по квартири, и по механите.
Така, че днешната любов модерна
без пари се чувства тя мизерна,
а пък със пари- като в таверна.
Любовта се с думи не разказва.
Тя обаче днеска се показва
и с пари се винаги доказва...
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Без тях и гений да си ти
ще бъдеш кръгла нула...
Но най-много ще ти липсват
продажните жени!"
Хареса ми тази антитеза между старт и финал на стиха, Никола. Буди размисли!