ДНЕВНИ ЩРИХИ
(Миг на авто-разминаване)
Обрамчен в златнo поглед
се закачи за левите ми мигли.
Загатната брадата усмивка
надникна бяло иззад стъклото.
Магнитната възглавница на живота
понесе всекиго в посоката му.
Неслучило се нищо остана
да виси във вечността на Акаша.
© Жанета Todos los derechos reservados