Дни близнаци във живота мрачен,
дни без смисъл, пъстрота и чар.
Днес е като утре и кат` вчера.
Самотата е настръхнал звяр,
който чака само да заплачеш,
малко само да се натъжиш,
за да те безмилостно замеря
с твойте тежки минали провали.
И щастлив да си и да скърбиш –
все едно е. Дни без цел и вера.
Дни близнаци – сиво-натежали…
Дни близнаци – скука и скандали…
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados