Самота и тъга съм.
И красивото...
Ухание на тишина.
Кратка и временна.
И нестихваща...
Любов била съм. Някога.
Две ръце правят ли заедно?!
Аз и ти...
Колко ли струва?
Нощни грехопадения.
Сутрин. Измити тела се сбогуват.
Твоето плаче за моето...
До довечера.
© ДРУГА Todos los derechos reservados
Хареса ми!