31 may 2007, 8:25

До кея 

  Poesía
462 0 2
    До кея
 
 Разходка
 без лодка,
 на централна алея,
 нейде до кея.
 
 Морето ще ни шепне,
 вятъра ще ни целува,
 с омая ти лепнеш,
 а аз - непил - те жадувам.
 
 Разходка
 на алея
 до кея
 и тръпка,
 породена от Нея.
 12.05.2007

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??