Уханните ти устни
върху топлата ми гръд
и косите ти посипали лицето.
И изгарящите тръпки,
щом сърце докосне сърцето.
Погледа ти впит
във моите очи
и топлата ти длан,
обвила раменете.
Защо да се будя
от приказния сън
щом докрай ще обичам.
Кажете.
© Лиляна Стаматова Todos los derechos reservados