До края на тъгата ще мечтая
и в новото начало на Вселена.
През ада си ще мина и до Рая
душата ми ще стигне откровена.
И в новото начало на Вселена
ще бъда влюбен в тебе звездострунно.
Най- чистата ми обич устремена
със тебе ще се слее, вярвам, чудно.
Ще бъда влюбен в тебе звездострунно
и повече отвсякога щастлив.
Галактики божествено, пробудно,
ще славят с оди твоя дух красив.
И повече отвсякога щастлив
ще те целуна творчески в безкрая.
В очакване на свят по- справедлив
до края на тъгата ще мечтая.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados