благословена
Седмицата страстна и
в сърца вгнездена
благословена
Страстната неделя - до
любов довела
благословена
Седмицата страстна - в обич
въплътена
благословена
Страстната неделя по
на Бог повеля
благословена
Седмицата страстна и
чрез Бог вселенна
благословена
Страстната неделя
Боговдъхновена
© Стоян Минев Todos los derechos reservados
С Ваше позволение - още една рима заради седмия Възкресен ден:
благословена
Седмицата страстна -тя
в Любов прерасна