Преди време ти дойде
и животът ми се промени.
Щастието преоткрих,
а каква е любовта научих.
...
Топлината ти обичам,
аромата обожавам,
всяка вечер искам
до теб спокойна да заспивам.
...
Очите ти блестящи,
мога с часове да гледам.
Ръката ти не пускам,
а държа я до последно.
Звездите само с тебе,
искам аз да наблюдавам.
Щастието твое,
нека само аз да бъда.
© Вики Василева Todos los derechos reservados