Силна е.
Самотата превърна в свобода.
Сбъдна мечтите си и полетя.
Силна е.
Непознатото не я плаши -
впечатлява я.
От фалшивото бяга,
истинското защитава.
Силна е.
Сред своите стремежи и
фантастични светове,
не забравя приятели,
носи ги в сърце.
Защото е силна,
не позволява
на някого да я опознае,
от нея да я спасява.
Силна е, но до слабост
дели я само онази радост -
споделена, добра, чувствена -
да бъде обичана и да бъде негова...
© Мария-Магдалена Иванова Todos los derechos reservados